«Φεύγει δανεικός ο Αγιούμπ»

  Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Αγιούμπ, με τον Πιερ Ντρεοσί να αναζητά, σε πρώτη φάση, ομάδα για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

  Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Γιασίν Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να αποχωρήσει τον Γενάρη. Ο Ολλανδομαροκινός μέσος δεν έχει καταφέρει να πείσει τον καιρό που φοράει την πράσινη φανέλα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αν και οι λόγοι της επικείμενης αποχώρησής του από το σύλλογο είναι κατά βάση εξωαγωνιστικοί.

  Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Λάζλο Μπόλονι έχει να κάνει με την νοοτροπία του ποδοσφαιριστή και τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι δύο φάσεις στο ματς με την ΑΕΚ, που λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και της αδράνειας του (παρότι είχε μπει λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο) το τριφύλλι κινδύνεψε να ισοφαριστεί.

  Η περίπτωση αποδέσμευσης του Αγιούμπ δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, καθώς ο παίκτης έχει υπογράψει τον Ιανουάριο του 2020 τριετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός για να τον αποδεσμεύσει θα πρέπει να του δώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως αποζημίωση. 

  Ως εκ τούτου, η πρώτη επιλογή του Πιερ Ντρεοσί είναι να βρεθεί μία ομάδα, σε συνεργασία με την πλευρά του παίκτη, για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού καλύπτοντας όλο ή μεγάλο μέρος από το συμβόλαιό του. Το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες στην παρούσα χρονική στιγμή. 

  Πηγή: SDNA.gr