«Φεύγει οριστικά από την Φενέρ ο Ομπράντοβιτς»

  Αποφασισμένος να αποχωρήσει οριστικά από την τουρκική Φενέρμπαχτσέ φαίνεται πως είναι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Σημερινό δημοσίευμα από την Τουρκία μάλιστα αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

  Βόμβα έριξε το τουρκικό σάιτ “ntv.com.tr” το οποίο αναφέρει πως οι δρόμοι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με την Φενέρμπαχτσέ θα χωρίσουν οριστικά.

  Συγκεκριμένα το σημερινό δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ αναφέρει πως οι σχέσεις του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» με τον πρόεδρο της ομάδα, Αλί Κοτς, είναι πολύ κακές. Ταυτόχρονα ο πολυνίκης της Euroleague όχι μόνο έχει απορρίψει τις δύο προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν αλλά θεώρησε πως είναι «αστείες».

  Τέλος το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι πέρα από όλα τα παραπάνω ο Ομπράντοβιτς έχει αρνηθεί ακόμα και τις συναντήσεις που του έχει ζητήσει η διοίκηση της ομάδας βάζοντας τους εκπροσώπους του να τις… αποφύγουν!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »