Φεύγουν τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ, άνοιξαν νέες θύρες!

Χαμός γίνεται για τα εισιτήρια της αυριανής (2/2) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ανοίγει νέες θύρες με στόχο την εξυπηρέτηση του κόσμου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική με την «πράσινη» ΠΑΕ να “αναγκάζεται” να ανοίξει κι άλλες θύρες του γηπέδου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάνω από 25 χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα για αυτό το λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά τα γραφεία της στο ΟΑΚΑ και σήμερα (1/2) για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θέλει να αγοράσει εισιτήρια.

Ταυτόχρονα εκδόθηκε και ανακοίνωση που υπενθυμίζει ότι η προπώληση συνεχίζεται κανονικά και από το viva.gr προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στα εκδοτήρια.

Παρακάτω η ανακοίνωση:

«Η προπώληση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ (02/02, 19:30) συνεχίζεται με αυξημένο ρυθμό. Προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας των φιλάθλων για την έγκαιρη είσοδό τους στις κερκίδες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους κατόχους εισιτηρίου να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο (οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30) και όσους σκοπεύουν να αγοράσουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, να προτιμήσουν την ηλεκτρονική αγορά μέσω της VIVA (www.viva.gr), απ’ όπου άλλωστε μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου για τη ρεβάνς Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι στο γήπεδο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και διπλός σωματικός έλεγχος που θα διενεργηθεί τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες».