Φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον δεξιό μπακ της Κιουιάμπα

  Φήμες στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον δεξιό μπακ της Κιουιάμπα.

  Η παρουσία του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία, πέραν του αγώνα με την Μπράγκα, τον έμπλεξε και σε μεταγραφικά σενάρια όσο αναφορά την θέση δεξιού μπακ.

  Πιο συγκεκριμένα, η πληροφορία που έρχεται από την Πορτογαλία αναφέρει πως η Φαμιλικάο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ της Κιουιάμπα, Ματέους-Αλεξάντρε.

  Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός μ’ αυτό; Στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, ενώ αναφέρεται πως την συγκεκριμένη στιγμή το πάνω χέρι το έχει η Φαμιλικάο.

  Ο 24χρονος δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και θεωρητικά, ήδη μπορεί να συμφωνήσει για τον Ιανουάριο και ο παίκτης να έρθεις ως ελεύθερος.

  Παναθηναϊκός: Το δέλεαρ των 20.000.000 ευρώ!

  Στο «τριφύλλι» ψάχνουν παίκτη στην συγκεκριμένη θέση αλλά αυτή την περίοδο φαίνεται πως το θέμα έχει «παγώσει» λιγάκι μετά και την κατακόρυφη αύξηση της απόδοσης του Γιώργου Βαγιαννίδη.

  Από την πλευρά της η Φαμιλικάο ισχυρίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον παίκτη και κάνει λόγο και για ισχυρό ενδιαφέρον. Παίρνοντας παράδειγμα από τα όσα ονόματα έγιναν γνωστά και «έπαιξαν» για την θέση η περίπτωση του Βραζιλιάνου μοιάζει να μην κολλάει και πολύ.

  Εκτός αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο «τριφύλλι» και έχουν τεθεί νέα στάνταρ από τους Γιοβάνοβιτς και Παπαδημητρίου. Το παράθυρο κλείνει σιγά σιγά και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι ισχύει και τι όχι τελικά.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια