Φουλάρει για Βοτανικό και PAO Alive ο Γιαννακόπουλος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στην ατζέντα του μια σειρά από κινήσεις, ώστε να μπει μια σειρά πριν τις ανακοινώσεις για το PAO Alive.

Σύμφωνα με την «Live Sport» ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα εντείνει τις ενέργειές του, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προωθήσει το PAO Alive.

Ο Γιαννακόπουλος θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση. Στην προσέγγιση εύπορων φίλων του συλλόγου για να ενισχύσουν το PAO Alive ή και να πάρουν μέρος στη χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης, στις επαφές με την κυβέρνηση για να διευθετήσει τις τελευταίες εκκρεμότητες για τη νομοθετική παρέμβαση και επίσης, τον συντονισμό με τον δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη.

Κυρίως, ο Γιαννακόπουλος θα προετοιμάσει το έδαφος για την έναρξη των συζητήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο. Διότι για να τελεσφορήσουν οι συμφωνίες για τη Διπλή Ανάπλαση απαιτείται η συναίνεση της ΠΑΕ, η οποία πρέπει να δεσμευτεί ότι θα χρησιμοποιήσει το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Παρότι το εμπορικό κέντρο δεν συνδέεται άμεσα με το ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένας επενδυτής θα θελήσει να εξασφαλίσει την παρουσία του Παναθηναϊκού που θα λειτουργήσει ως «κράχτης» στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή της ΠΑΕ στην Διπλή Ανάπλαση προηγείται των συζητήσεων για το ιδιοκτησιακό.

Πηγή: sdna.gr