Φούνα Blog: «Να καθαρίσουμε από νωρίς την υπόθεση της ανόδου»

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνα Φούνα, μπλογκάρει στο Prasinoforos.gr.

Στο δεύτερο της μπλογκ, η επιθετικός του «τριφυλλιού» γράφει την – μέχρι στιγμής – εξέλιξη του πρωταθλήματος, για τα συναισθήματα της όταν φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ κάνει αναφορά στην επόμενη αναμέτρηση και τους μελλοντικούς στόχους των «πρασίνων».

Το Blog:

Πλησιάζοντας στα μισά του πρωταθλήματος, όπως είχα προβλέψει και σου είχα γράψει στο πρώτο μου blog, η ομάδα πορεύεται αήττητη καταγράφοντας μόνο θετικά αποτελέσματα και ωραίο ποδόσφαιρο. Φυσικά, για να είμαστε ειλικρινείς , επ’ ουδενί αυτή η πορεία δεν έχει πραγματοποιηθεί με ευκολία. Όπως κάθε νεοσύστατο σύνολο, έτσι κι εμείς, εμφανίσαμε μέσα στα επιτρεπτά όρια και αγωνιστική αστάθεια στις αποδόσεις μας. Άλλωστε, δεν είμαστε μόνοι μας στο γήπεδο, απέναντί μας έχουμε αντιμετωπίσει μόνο αξιόλογες ομάδες, που μόνο εύκολο δεν κάνανε το έργο μας! Στο τέλος της ημέρας όμως , στον πρωταθλητισμό μετράει το αποτέλεσμα. Το ποσοστό μας στα θετικά αποτελέσματα είναι 100%, σας γράφω από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και παρόλο που είναι ακόμη νωρίς, επιτρέψτε μου να προβλέψω, ότι και στην επόμενη κουβέντα μας θα είμαστε σταθερά πρώτες!

Κάθε φορά που με ρωτάνε για το συναίσθημα που κουβαλάω για τον σύλλογο, το πλούσιο λεξιλόγιό μας, μου φαίνεται πολύ ανεπαρκές! Δεν υπάρχουν ούτε κατάλληλες, ούτε αρκετές λέξεις, για να περιγράψουν αυτά τα συναισθήματα. Ο Παναθηναϊκός για εμένα κάλυπτε πάντα όλο το φάσμα των συναισθημάτων, από τα νεύρα και την απογοήτευση με ένα κακό αποτέλεσμα, μέχρι την απόλυτη συγκίνηση σε μια μεγάλη επιτυχία και πώς τώρα εγώ αυτό να το περιγράψω με λόγια; Τα βλέπω όλα πράσινα εδώ και πολλά χρόνια , είμαι βαθιά ερωτευμένη και ρομαντική με τον Παναθηναϊκό. Και θα παραμείνω!

Συνοψίζοντας, ετοιμαζόμαστε ήδη για τον επόμενο επίσημο αγώνα μας την Κυριακή. Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα θα ψάξουμε και πάλι την νίκη και μόνο, για να καθαρίσουμε και από νωρίς την υπόθεση της ανόδου. Αυτήν την κατεύθυνση μας έχει δώσει ο προπονητής μας, γι’ αυτό μας προετοιμάζει, ποδοσφαιρικά και ψυχολογικά ! Ο στόχος της ομάδας είναι πάντα ο ίδιος. Είναι αυτός που είχα γράψει πριν ένα μήνα. Είναι αυτός που θα σου δηλώσω και τώρα. Είναι αυτός που θα δηλώνω και πάντα. Ο Παναθηναϊκός στην κορυφή!