Φούνα Blog: «Ο πρώτος τίτλος του Παναθηναϊκού κουβαλάει τη μνήμη του Άλκη»

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνα Φούνα, μπλογκάρει στο Prasinoforos.gr.

Στο τρίτο της μπλογκ, η Κωνσταντίνου Φούνα γράφει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, ενώ αναφέρεται στην βία και στον δολοφονημένο φίλαθλο του Άρη, Άλκη Καμπανό.

Το Blog:

Αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά τα γεγονότα είναι λίγο περιορισμένα, γιατί προερχόμαστε από την διακοπή που υπεβλήθη για την αντιμετώπιση του Covid-19. Παρόλα αυτά, στις 13 Φεβρουαρίου είχαμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, ο οποίος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε ο πρώτος. Ευρεία νίκη απέναντι στην ομάδα του Αιολικού εκτός έδρας.

Η ομάδα μετά τους πρώτους αναγνωριστικούς μήνες βγάζει στο γήπεδο όλη την δουλειά και τους κόπους, έχει βρεθεί η χημεία και απόδειξη αυτού και η κατάκτηση του πρώτου τίτλου. Τεράστια νίκη απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, σε μια ομάδα Α Εθνικής που φημίζεται για την σκληρότητα και το δυνατό παιχνίδι της. Ούτε εκεί πτοηθήκαμε.

Ενωμένοι δεν χάνουμε… και τι σπουδαιότερο, ο πρώτος τίτλος ιστορικά του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού να κουβαλάει το χρώμα και την σκέψη του Άλκη. Τουρνουά ενάντια στη βία, βάψαμε πράσινη την κούπα και την φέραμε στην Αθήνα, όμως στην πραγματικότητα ανήκει στο σπίτι του Άλκη. Κάθε Άλκη!

Περήφανη μια φορά για το τρόπαιο και εκατό φορές για την τοποθέτηση του Συλλόγου μου απέναντι σε αυτά τα ζητήματα.