Φραστικό επεισόδιο Μακέντα – Κουζνιέτσοφ κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς!

    Κατά τη διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ Σεργκέι Κουζνιέτσοφ βοηθού του Μπόλονο και του Φεντερίκο Μακέντα.

    Ο Μακέντα και οι άλλοι παίκτες της ομάδας, προέτρεπαν τους συμπαίκτες τους σε ορισμένες φάσεις. Ο λόγος που φυσικά το έκανε αυτό ο επιθετικός της ομάδας ήταν για να βοηθήσει έτσι ώστε να αποφευχθούν κάποια λάθη.

    Οι συνεχείς εντολές των παικτών από την κερκίδα προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Κουζνιέτσοφ, ο οποίος απευθυνόμενος στους αναπληρωματικούς ανέφερε: «Σταματήστε να μιλάτε. Μην μιλάτε άλλο».

    Ο Μακέντα αντέδρασε στην ατάκα αυτή του Κουζνιέτσοφ και του απάντησε: «Τι θες και εσύ τώρα». Το επεισόδιο χόντρυνε στη συνέχεια και ακούστηκαν διάφορα… γαλλικά μεταξύ των δύο. Η αναστάτωση σταμάτησε με την παρέμβαση του Σωκράτη Διούδη, που κάλεσε τους δύο άνδρες να ηρεμήσουν.

    Βεβαία μετά τον αγώνα οι δυο τους μίλησαν και τα βρήκαν με την κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού να μυρίζει μπαρούτι πάντως. Πρέπει να βρεθεί μια λύση πριν τα πράγματα ξεφύγουν περισσότερο.