«Φυγή» για τέσσερις ακόμη «πράσινους» στο εξωτερικό

  O Παναθηναϊκός βιώνει όπως και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο τις συνέπειες τις πανδημίας και το ζήτημα «καραντίνα», είναι αυτό που απασχολεί επισταμένα τον οργανισμό του Παναθηναϊκού (όπως είναι λογικό) για λόγους υγείας και επικοινωνίας.

  Αρκετά μέλη του συλλόγου βρέθηκαν χωρίς τους δικούς τους ανθρώπους αποκλεισμένοι στην Αθήνα. Έτσι, κατόπιν ενδοοικογενειακής συνεννόησης με τον Τσάβι Ρόκα να κάνει την αρχή και με δεδομένο ότι θα κάνουμε πολύ καιρό να ξαναδούμε ποδόσφαιρο, τρεις ακόμη παίκτες επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη.

  Ο Μπαρτ Σχένκεφελντ βρέθηκε στην Ολλανδία και το Ρότερνταμ στην οικογένεια του. O Νατζ επίσης πήρε άδεια για την Ουγγαρία όπως και ο Μπεκ και ο Νούνες βρίσκεται στην Πορτογαλία.

  Αντίθετα, ο Φεντερίκο Μακέντα, αποφάσισε να μείνει στην (πιο) «ήπια» σε θέματα πανδημίας Ελλάδα. H οικογένειά του στράικερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη Ρώμη και εξαιτίας των τραγικών συνθηκών στην Ιταλία, προτίμησε να μείνει με την οικογένεια και το παιδί του στη χώρα μας για μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Το πιθανότερο είναι όλο αυτό το «πάγωμα» των αθλητικών δραστηριοτήτων, να κρατήσει μέχρι τέλη Μαΐου στην καλύτερη περίπτωση, και τότε θα επιστρέψουν άπαντες στην ποδοσφαιρική τους βάση.

  sofa offers
  Translate »