Γαλαριώτης: «Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό» (pic)

Είναι φανερό ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρόμητου, Χρήστος Γαλαριώτης ήθελε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Γαλαριώτης με μια ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς η ένταση που είχε δημιουργηθεί ήταν μεγάλη και δεν τιμούσε κανέναν. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ατρόμητου ανέφερε πως ο Ατρόμητος σέβεται τον Παναθηναϊκό και πως όλα όσα έχουν ακουστεί είναι ανακρίβειες.

Δείτε την ανάρτηση:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...