Γαλατσόπουλος: «Πιστεύω ότι η ΕΡΤ θα είναι το αποκλειστικό τηλεοπτικό σπίτι της Basket League»

  Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ανέφερε στην συνέντευξη τύπου του Super Cup πως η Basketleague θα βρει κατά πάσα πιθανότητα τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ.

  Αναλυτικά:

  «Μετά την οριστική διακοπή της Basket League της περσινής σεζόν λόγω του Covid 19, το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ πήρε δύο σημαντικές αποφάσεις που στόχο έχουν την περαιτέρω αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ μέσα σε μία περίοδο κρίσης που προκαλεί η πανδημία. Η πρώτη ήταν να θεσπιστούν αυστηρά κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η τήρηση των οποίων από εδώ και πέρα θα ελέγχεται από τον ΕΣΑΚΕ, από τις ίδιες τις ΚΑΕ και τους ιδιοκτήτες τους, που ματώνουν καθημερινά για να παραμείνουν στην Basket League και σε υψηλό επίπεδο.

  Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες με την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, στο οποίο περιλήφθηκαν οι διατάξεις του ΕΣΑΚΕ και σκοπό έχουν την διαφύλαξη του υγειούς ανταγωνισμού κάτι που κρίνεται απαραίτητο για να ανταμειφθούν οι συνεπείς ιδιοκτήτες και να προσελκύσουμε νέους επενδυτές. Η δεύτερη απόφαση ήταν να δημιουργήσουμε έναν νέο θεσμό εναρμονισμένο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα που θα έχει χαρακτήρα γιορτής και ο οποίος θα αποτελεί την ιδανική εκκίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αυτούς του στόχους στο μυαλό μας θεσπίσαμε το Σούπερ Καπ. Φέτος κάνουμε το πρώτο βήμα για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Ευχόμαστε του χρόνου να υπάρχει φίλαθλο κοινό και να δημιουργηθεί όμορφη ατμόσφαιρα.

  Οι ίδιες οι ομάδες έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να κάνουμε τολμηρά βήματα και να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν. Το μέλλον είναι να χαιρόμαστε το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τις αναμετρήσεις του Σούπερ Καπ και θα δώσει μετά από έξι μήνες αποχής την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επαγγελματικό μπάσκετ. Πιστεύω ότι η ΕΡΤ θα αποκλειστικό σπίτι της Basket Leagueγια αρκετά χρόνια ακόμα, προκειμένου να κάνουμε μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »