Gazzetta dello Sport: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Λάτσιο-Ρόμα»

Συναγερμός στις Ιταλικές αρχές για την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και άλλων απ’ όλη την Ευρώπη στο «Ολίμπικο», για το μεγάλο ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα. Τι αναφέρει το «Gazzetta dello Sport: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Λάτσιο-Ρόμα».

Κόκκινος συναγερμός έχει χτυπήσει στην Ιταλία, καθώς στο ντέρμπι Λάτσιο-Ρόμα αναμένεται να ταξιδέψουν και οπαδοί άλλων ομάδων, μέσα σ’ αυτούς και του Παναθηναϊκού, και υπάρχουν ανησυχίες για την δημόσια τάξη με πάνω από 1.500 αστυνομικούς να είναι σε επιφυλακή για το μεγάλο ντέρμπι.

Αναλυτικά τι αναφέρει το Gazzetta dello Sport:

«Για το αυριανό ντέρμπι στο Olimpico, στο Curva Sud, μαζί με τους αδελφούς τους της Ρόμα, αναμένονται οι Έλληνες ultras της Θύρας 13 (Παναθηναϊκός), οι Κροάτες Bad Blue Boys (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και οι Ισπανοί Frente Atletico (Ατλέτικο Μαδρίτης). 

Παράλληλα με την ομάδα της Λάτσιο στο Βορρά βρίσκονται οι Πολωνοί Sharks Hooligans (Βίσλα Κρακοβίας), οι Άγγλοι Inter City Firm (Γουέστ Χαμ) και οι Βούλγαροι West Sofia (Λέφσκι Σόφιας). 

Κατεβαίνουν στην πόλη, μυώδεις και άγριοι, σαν τους βάρβαρους του παρελθόντος, περιμένοντας 1.500 αστυνομικούς. Στο τελευταίο ντέρμπι, 24 τραυματίστηκαν». 

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!