“Γεμάτο” Σάββατο για την Ακαδημία

Και τα τρία κλιμάκια της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού αγωνίζονται αύριο (19/03), απέναντι σε Ηρακλή, Ατρόμητο και Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (19/03),για την 27η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, η Κ20 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, στις 11:00.

Την ίδια ημέρα, για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της SuperLeague, η Κ17 αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στο δημοτικό στάδιο Αλικιανού, στις 13:30.

Και τέλος, ξανά αύριο, για την 19η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, η Κ15 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο στάδιο του Ήφαιστου Περιστερίου, στη 13:00.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...