Γεμίζει με σκάουτερ σήμερα η Λεωφόρος!

Ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα ελκύσει αρκετό κόσμο, ώστε να έρθει να το δει. Ωστόσο είναι και μια τεράστια ευκαιρία για τους σκάουτερ να παρευρεθούν στο γήπεδο για να τσεκάρουν ορισμένους παίκτες που θέλουν.

Συγκεκριμένα η Λεωφόρος σήμερα θα φιλοξενήσει στα επίσημα, αρκετούς σκάουτερ, οι οποίοι θα έρθουν από το εξωτερικό για να δουν ορισμένους πιθανούς στόχους τους. Αναλυτικότερα από την Premier League, το παρόν θα δώσει η Watford, ενώ από την Championship θα βρεθούν άνθρωποι των Wolves, QPR.

Οι συγκεκριμένες ομάδες θέλουν να τσεκάρουν τόσο τον Ρόμπιν Λουντ όσο φυσικά και τον Γκιγέρμο Μολίνς. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες, σκάουτερ στη Λεωφόρο, περιμένουμε από τη Γερμανία και την Ιταλία. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα εκπροσωπήσουν και ποιους παίκτες θα τσεκάρουν.

Αυτή η πληροφορία πιθανώς να μας γίνει γνωστή μετά το πέρας του αθηναϊκού ντέρμπι. Πάντως μια ενδεχόμενη καλή εμφάνιση των παικτών μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα των σκάουτερ και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο το σύλλογο να τους πουλήσει και να λάβει λεφτά στα ταμεία του.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...