Γερμανία καλεί Τελάντερ

Ο Ράσμους Τελάντερ κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, προκαλώντας το ενδιαφέρον συλλόγου της Μπουντεσλίγκα.

Σύμφωνα με το Novasports.gr, ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Δανού μπακ του Παναθηναϊκού, με τις ίδιες πληροφορίες να θέλουν τους πρασίνους να δέχονται πρόταση εντός μερικών ημερών για την  παραχώρηση του 24χρονου στόπερ. Ο Τελάντερ έχει δείξει τεράστια αγωνιστική θέληση και εγωισμό, κάτι που αρέσει πολύ στους ανθρώπους που τον εξετάζουν, παρ’ όλους τους τραυματισμούς του. Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νεώτερα καθώς και η επίσημη πρόταση του γερμανικού συλλόγου για τον Δανό στόπερ.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.