Γεύμα από τον Πασκουάλ σε όλη την ομάδα!

Στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoffs της Euroleague είναι δεδομένο ότι έχει δοθεί μεγάλο κίνητρο στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας. Έτσι, ο Τσάβι Πασκουάλ φροντίζει γι’ αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ επιθυμεί να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται τους παίκτες αλλά και γενικότερα όλο το επιτελείο. Στόχος του είναι να πάει η ομάδα στους τελικούς κι έπειτα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με την απαραίτητη ψυχική ηρεμία. Έτσι, στην ομάδα φροντίζουν άπαντες να περνούν καλά, δημιουργώντας ένα ομαδικό πρόγραμμα που είναι φανταστικό.

Αρχικά οι πριν από περίπου 10 ημέρες παίκτες και προπονητές είχαν δει μαζί την νέα ταινία των «Avengers», ενώ σήμερα όλη η ομάδα αλλά και το επιτελείο έπαιξαν tennis και διασκέδασαν. Έπειτα η μέρα ολοκληρώθηκε μ’ ένα γεύμα που παρέθεσε ο Τσάβι Πασκουάλ σε όλη την ομάδα, σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Γενικότερα όπως καταλαβαίνετε το κλίμα είναι εξαιρετικό και η ομάδα προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Ρεάλ και να φανεί πανέτοιμη (ψυχικά/αγωνιστικά), ώστε να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...