Γεωργιάδης: «Ονοματοδοσία και σουίτες στον Παναθηναϊκό – Σε 36 μήνες θα έχουμε έτοιμο το γήπεδο»!

  Για τη Διπλή Ανάπλαση μίλησε ακόμα μια φορά ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δίνοντας ακόμα ένα αισιόδοξο μήνυμα.

  Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

  «Αν όλα πάνε καλά σε 36 μήνες θα έχουμε έτοιμο το γήπεδο. Δεν έχω καμία ανησυχία πως το γήπεδο θα ολοκληρωθεί. Υπάρχει μεγάλος σκεπτικισμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το αν θα γίνει ή όχι το έργο και είναι λογικό αλλά σας λέω ότι το γήπεδο θα γίνει. Φτιάχνουμε μια καινούρια φωλιά με χώρο να αναπτυχθεί. Στη Λεωφόρο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είναι ασφυκτικά. Σε τρία χρόνια από σήμερα θα μεταδίδετε αγώνα του Παναθηναϊκού από τον Βοτανικό».

  Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς: «Με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ παίξαμε πολύ καλά. Ειδικά με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός».

  Για την εμπειρία του από τη Λεωφόρο: «Είχα διαρκείας στην 10 στη Λεωφόρο. Είχα διαρκείας για 10 χρόνια. Κι εγώ το αγαπάω αυτό το γήπεδο. Ήμουν φανατικός του Σαραβάκου. Ο Καραγκούνης ήταν ψυχάρα. Μπασινάς, Φύσσας, Χένρικσεν».

  Για το νέο γήπεδο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ακούσει τόσες φορές τη Διπλή Ανάπλαση που δεν πιστεύει τίποτα και είναι λογικό. Εγώ κρατώ χαμηλούς τόνους. Εγώ υπέγραψα. Εάν όλα πάνε καλά σε 36 μήνες θα έχουμε τη Διπλή Ανάπλαση με το γήπεδο της ΠΑΕ, τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

  Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει. Ξεπεράστηκε και η εκκρεμότητα με το Ταμείο Ανάκαμψης. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει το έργο. Τα χρήματα αυτά θα κατευθυνθούν σε έργα με ώριμες μελέτες. Η Διπλή Ανάπλαση έχει έτοιμο προεδρικό διάταγμα και ώριμες μελέτες. Είναι έργο ιδανικό γι’ αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν έχω καμία ανησυχία. Το πρώτο που με ρωτάει ο κόσμος είναι αν θα γίνει. Έχουν ακουστεί τόσα πολλά. Θυμάμαι τον εαυτό μου από νεαρό να μιλάμε για Διπλή Ανάπλαση. Έχουν περάσει 13-14 χρόνια και η Διπλή Ανάπλαση δεν έχει γίνει. Σας λέω όμως ότι θα γίνει.

  Το έργο είναι με χρηματοδότηση του ελληνικού δημοσίου. Όταν βάζει το 100% το ελληνικό δημόσιο, δεν μπορεί να μην έχει μερίδιο από τα έσοδα. Τα χρήματα δεν τα βάζει ούτε η ΠΑΕ ούτε ο Ερασιτέχνης. Πέρα από το ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τις καλύτερης εγκαταστάσεις με διαφορά θα πάρει η ΠΑΕ θα έχει γήπεδο για έναν αιώνα. Όσον αφορά σουίτες και ονομοτοδοσία είναι της ΠΑΕ. Οι άλλες χρήσεις θα μοιραστούν με το Δήμο.

  Το Δημόσιο κερδίζει το εξής. Κερδίζει ένα μεγάλο χώρο πρασίνου στην Αθήνα που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής. Κερδίζουμε μια νέα γειτονιά. Με άξονα το γήπεδα. Θα γίνει μια καινούρια σπουδαία γειτονιά. Θα αποκτήσει μαγαζιά, σπίτια, δρόμους. Όπως έχει γίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

  Θέλω να με αξιώσει ο Θεός να ζήσω αυτή τη μέρα, θα νιώσω μεγάλη χαρά και μεγάλη περηφάνια όταν μπω στο γήπεδο. Χαιρέτισαν και οι άλλες ομάδες την προσπάθεια κι αυτό αναβαθμίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι έχουν συμφέρον να αναβαθμιστεί. Όλοι χάνουν όταν βρίσκεται σε παρακμή το προϊόν».

  Για το γηπεδικό του ΠΑΟΚ: «Είμαι πρόθυμος αν μου φέρουν βιώσιμα πρότζεκτ κι άλλες ομάδες με προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ να βοηθήσω. Δεν έχω δεχθεί πρόταση ή αίτημα από τον ΠΑΟΚ για να πω ναι ή όχι. Όταν έρθει θα απαντήσω».

  Για το γήπεδο της ΑΕΚ: «Στο γήπεδο της ΑΕΚ δόθηκε η απάντηση εντός 24 ωρών. Δεν θέλω να νομίζει κάποιος ότι ξέμπλεξα το κουβάρι της Διπλής Ανάπλασης επειδή είμαι Παναθηναϊκός. Το κίνητρο δεν ήταν οπαδικό».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.