«Γι’ αυτό αργούν οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «SporTime» οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό αργούν όχι γιατί ο Γιοβάνοβιτς είναι περίεργος αλλά γιατί αυτούς που θέλει είναι είτε λιγάκι «αλμυροί» είτε δεν θέλουν να έρθουν ενώ οι άλλοι δεν πληρούν αρκετά στάνταρ.

Οι μεταγραφές στον Παναθηναϊκό αργούν και αρχίζει να υπάρχει έντονη γκρίνια στις τάξεις των φιλάθλων. Ο λόγος λοιπόν είναι πιο απλός απ’ ότι φαντάζει. Ο Γιοβάνοβιτς έχει θέσει μερικά στάνταρ για τους παίκτες που θέλει με την πλειοψηφία αυτών να είναι είτε παραπάνω «αλμυροί» είτε δεν θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά αυτοί που προτείνονται στον Σέρβο κόουτς δεν πληρούν πολλά από τα κριτήρια που έχει θέσει. Έχει μάλιστα καταστίσει σαφές πως δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφές απλά για να κάνει.

SPORTIME

«Ανησυχεί ο κόσμος. Δεν βλέπει μεταγραφές. Ο ένας λέει γιατί είναι επιλεκτικός ο Γιοβάνοβιτς. Ο άλλος αναρωτιέται εάν λεφτά υπάρχουν. Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί που θέλουμε δεν έρχονται και αυτοί που έρχονται, δεν μας ενθουσιάζουν. Έτσι μου το είπαν, έτσι σας το λέω. Αλλά σταδιακά και οι τιμές θα πέσουν και τα στάνταρ του Ιβάν».