Τζιανγκρόσι στο Prasinoforos.gr: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να αποδώσουμε καλύτερα»

  Ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr με αφορμή την συμμετοχή της ομάδας του στο τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές».

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

  «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενα που βρισκόμαστε εδώ πέρα. Παίξαμε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς, ώστε να έχουμε μια γενική ιδέα σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Σίγουρα η ομάδα μας ακόμα δουλεύει, ώστε να μπορέσει να βελτιωθεί. Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε μέσα στο γήπεδο και αυτές τις δυο μέρες είδαμε ότι κάποια πράγματα δούλεψαν καλά, κάποια άλλα έτσι και έτσι.

  Είμαστε μια νεανική ομάδα και μερικές φορές κάνουμε να συνηθισμένα λάθη μιας νεανικής ομάδας, αλλά προσπαθούμε να παίξουμε ένα διαφορετικό σύστημα, ένα διαφορετικό είδος βόλεϊ και χρειαζόμαστε χρόνο να το παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Μπορεί χθες να χάσαμε 3-1 αλλά είδα σε μερικές περιπτώσεις να παίζουμε πολύ ωραίο βόλεϊ. Σήμερα ξεκινήσαμε με 18 λάθη στο πρώτο σετ και ίσως η πραγματική διαφορά να είναι αυτή στο πέμπτο σετ επειδή δεν παίξαμε με την απαιτούμενη προσοχή ίσως είναι η απειρία, ίσως ήμασταν κουρασμένοι.

  Πολλές δικαιολογίες μπορούμε να πούμε, σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, ώστε να αποδώσουμε καλύτερα. Έχουμε ακόμα 15 μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να μπουν και οι καινούργιοι παίχτες να δούμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε».

  sofa offers
  Loading...
  Translate »