Ξέσπασε ο Γιαννακόπουλος για αίσχη Μπαρτζώκα και διαιτησίας: «Τόσο ξεφτίλες είστε;»

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω Instagram, ξέσπασε για τα αίσχη του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την τραγική διαιτησία του ντέρμπι.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

  «Λέτε για εμένα για αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν. Έχω τιμωρηθεί πάρα πολλές φορές, πληρώνοντας ατελείωτα χρήματα, μη μπορώντας να πάω στο γήπεδο, έχοντας ξεφτιλιστεί δημοσίως. Έκανα λάθη. Ζήτησα ένα δισεκατομμύρια φορές συγγνώμη δημόσια και το κάνω και πράξη.

  Αυτό, λοιπόν, το… ανθρωπάκι θα το τιμωρήσει ποτέ κανένας; Γιατί ξέρετε γίνεστε συνυπεύθυνοι από τον πρωθυπουργό, από τον υπουργό αθλητισμού, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, από τον θεσμό του προέδρου της ΕΟΚ. Κανένας σας ρε ‘σείς; Τόσο ξεφτίλες είσαστε; Κανένας σας δεν βλέπει τι γίνεται; Υποτίθεται γίνεται μία εθνική προσπάθεια κατά της βίας; Τι θα γίνει με αυτόν τον γελοίο;

  Εγώ θυμάμαι τον Γρηγόρη Δημητριάδη και τον Λευτέρη Αυγενάκη να κάνουν τεράστιο αγώνα για να βγει ο κος Λιόλιος, γιατί ο Βασιλακόπουλος λέει δεν έκανε. Πιστεύω να είδατε τον αγώνα εχθές, και τους περσινούς και τους προπέρσινους κλπ. Τι έχετε να πείτε; Όλα εντάξει τώρα με την ΕΟΚ; Όλα εντάξει με τον Μπαρτζώκα; Όλα εντάξει; Όλα είναι καλά; Υποτίθεται κάνουμε εθνική προσπάθεια κατά της βίας. Όλοι. Τι θα γίνει; Έτσι θα είναι οι αποδόσεις των διαιτητών σε κάθε παιχνίδι; Γιατί εντάξει μια φορά μπορεί να μην είναι καλοί. Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό, όπως και στους αθλητές. Θα έχουμε τίποτα; Τρεις νίκες ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα. Και δύο νίκες ο Ολυμπιακός στο εξωτερικό. Φανταστείτε αυτά να είχαν γίνει επί Βασιλακόπουλου.

  Γιαννακόπουλος: «Θα σε ξαναστείλω στο πάρκινγκ»!

  Ξέρετε εκεί στην ΕΟΚ. Το να βλέπετε όλα τα βήματα που κάνει ο Παναθηναϊκός συνολικά και το τι κάνει ο Ολυμπιακός, πίστευα ότι θα καταλάβετε, εάν σας ενδιέφερε το καλό του μπάσκετ, πως θα έπρεπε κάπως να… αλλάξετε τα μυαλά σας. Φαίνεται, όμως, από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πως όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη μιλάει για τον Παναθηναϊκό και το τι έχει κάνει, όχι μόνο εντός παρκέ, μιλάω για εκτός, βλέποντας τι γίνεται στον Ολυμπιακό, εγώ θα περίμενα να υπάρχουν αντιδράσεις. Εάν σας ενδιαφέρει το καλό του μπάσκετ. Να έρθουν χορηγοί, να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα, όπως γίνεται στο ΟΑΚΑ κλπ.

  Πλέον όμως πείστηκα. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να εκδικηθείτε τον Παναθηναϊκό γιατί πιστεύετε ότι ο Βασιλακόπουλος και μπλα μπλα μπλα…Ξεκάθαρα, άρα μην κοροϊδεύετε εκεί στην ΕΟΚ. Πέσανε οι μάσκες.»

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια