Γιαννακόπουλος: «Με τεράστια δυσκολία άφησα πίσω το παρελθόν – Περιμένω τη λύση, αλλιώς…»

  νέα πανδημία

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε νέα θέση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις σκηνές τραμπουκισμού στο ΟΑΚΑ.

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημερώθηκε μέσω μηνυμάτων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για σκηνές τραμπουκισμού στο ΟΑΚΑ και φρόντισε να πάρει θέση με story του, καταδικάζοντας όσους επιχειρούσαν να μπουν δωρεάν στο γήπεδο με το έτσι θέλω.

  Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καταδίκασε πρωτίστως τις πράξεις για τις οποίες έλαβε γνώση και εν συνεχεία πήρε νέα θέση όντας ξεκάθαρος: «Με τεράστια δυσκολία κατάφερα να αφήσω το παρελθόν πίσω και ξαναέκατσα να βρεθεί λύση για το καλό της ομάδας. Έκατσα με την καλύτερη διάθεση σαν να είσαστε παιδιά μου. Σας είπα το καλοκαίρι θα σας φτιάξω την θύρα σας με μουσείο τη 13, αποθήκες για εσάς, κορεό κλπ όλα μέσα. Σας είπα να είναι η είσοδος απολύτως δωρεάν για όλα τα μέλη σας (κάτι ου προς τιμήν σας δεν δεχθήκατε και πληρώσατε τα διαρκείας.

  Έφτιαξα ομάδα που να έχει δυνατό ρόστερ, επενδύοντας πάρα πολλά χρήματα και πάω αν φτιάξω επίσης επενδύοντας ακόμα περισσότερα χρήματα την Παναθηναϊκούπολη. Περιμένω την άμεση λύση αλλιώς θα πράξω ακριβώς ότι συμφωνήσαμε στη συνάντηση όπου σας ζήτησα ένα και μοναδικό πράγμα. Μην τολμήσετε να ενοχλήσετε τους υπόλοιπους φιλάθλους και την εμπειρία τους στο γήπεδο».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια