Γιαννακόπουλος: «Να δούμε το καλό του Παναθηναϊκού, την γιγάντωσή του»!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας των φίλων του Παναθηναϊκού, με αφορμή το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ευχαριστώντας τις τρεις ομάδες που αποδέχτηκαν τη πρόσκλησή του για συμμετοχή στο τουρνουά, αναφέρθηκε στα ζητήματα του συλλόγου με βασικότερο το διχασμό των συνδέσμων και των οπαδών που θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα για το συμφέρον του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις 3 ομάδες που αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκλησή μας. Είναι ομάδες που μας συνδέουν μακροχρόνια αγάπη. Με την Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία. Για την Φενέρ που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς έχουν χτίσει την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα και τον θείο μου, αλλά και την Αρμάνι που είναι ομάδα που έχει επενδύσει το άθλημα. Αγαπάνε το άθλημα. Με τον κύριο Μεσίνα μακάρι να έχουν μια καλύτερη χρονιά.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς και κανείς στον Παναθηναϊκό δε θα τους ξεχάσει. Άλλο ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι εδώ για να κάνουμε αυτό το τουρνουά πραγματικότητα. Στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει και να έχουμε μια ωραία χρονιά».

Όταν ρωτήθηκε για την δική του συνολική θεώρηση για την ομάδα σχολίασε: «Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας, θα ήθελα να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα, τα συνδεσμιακά προβλήματα ή τα οπαδικά να τα βάλουμε στην άκρη. Να δούμε το καλό και την επιβίωση του Παναθηναϊκού, την γιγάντωσή του. Μετά θα τα συζητήσουμε και θα τα βρούμε. Προέχει πρώτα από όλα το καλό του συλλόγου».

Loading...
Translate »