Γιαννακόπουλος: «Το 2018 θα πάμε ακόμα καλύτερα»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και παράλληλα μοίρασε ευχές για μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, η δουλειά θα είναι σκληρή και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σαν πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε ότι το 2018 η ομάδα θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

Σ’ ένα ιδιαίτερα γιορτινό αλλά και παράλληλα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού σε γνωστό εστιατόριο του Χαλανδρίου. Όλα τα μέλη της ομάδας έδωσαν το παρόν και φυσικά και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι Μάρκους Ντένμον, η σύζυγος του διευθυντή της ΚΑΕ, Γιώργου Μοιρέα και ο προπονητής των Ακαδημιών, Μιχάλης Ραχωβίτσας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που τα είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο σε επαγγελματικό και κατ’ επέκταση και σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Μακάρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...