Γιαννακόπουλος: «Το ποδόσφαιρο φέρνει τη βία – Δεν είμαι κωλοτούμπας»

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε εκ νέου θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αναφέρθηκε στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τη Super League.

  Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

  «Ούτε κωλοτούμπας, ούτε άλλαξα, ούτε κοιτάω το συμφέρον μου που είναι το μπάσκετ. Πάμε, λοιπόν, να επεξηγηθούμε.

  Αν γινόταν σε όλα τα γήπεδα χωρίς να πάει μετά η τιμωρία του Ολυμπιακού, ουσιαστικά θα ήταν μία χάρη στον Ολυμπιακό, εκεί που έχει 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ουσιαστικά να μη μετρήσει γιατί κεκλεισμένα θα ήταν όλα. Αυτό το κομμάτι είναι δίκαιο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί έχουμε και Πρωθυπουργό που είναι Ολυμπιακός.

  ΓΕΛΟΙΑ μέτρα από μία ΑΝΙΚΑΝΗ κυβέρνηση…

  Πάμε στο θέμα μπάσκετ. Εμείς έχουμε φτιάξει μία ατμόσφαιρα εκπληκτική, οικογενειακή, με χριστουγεννιάτικα πάρκα. Θα ήταν άδικο να την πληρώσει το μπάσκετ. Η βία στα γήπεδα ξεκινάει από το ποδόσφαιρο. Στατιστικά τα περισσότερα επεισόδια στην μπάλα γίνονται. Οι οπαδοί από το ποδόσφαιρο έχουν φέρει τη βία και στα άλλα αθλήματα.

  Το μέτρο να αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, βεβαίως και είναι σωστό. Η ποδοσφαιροποίηση φέρνει τη βία. Το λέω και δε πα να λέτε ότι θέλετε. Τώρα καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει πληρώσει διαρκείας. Εγώ δεν είπα πως δεν πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω ο κόσμος από τα διαρκείας. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

  Και για να ολοκληρώσω το μπάσκετ, αποδεδειγμένα, ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό ατελείωτα χρόνια τώρα. Ο Ολυμπιακός, μπράβο του, έχει φτιάξει το δικό του Ολυμπιακό κοινό. Ατελείωτα sold out κάνουν στον Πειραιά.

  Κατάφεραν και έκαναν ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με… τρίχες, με ψιλοπραγματάκια έξω από το γήπεδο. Ήταν ένας αγώνας που δεν άνοιξε μύτη και μπράβο τους. Την προσπάθεια που κάνω εγώ και οι Αγγελόπουλοι, αυτή δεν πρέπει να εξομοιωθεί με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο και το βόλεϊ.

  Κι αν δεν σας αρέσει η άποψή μου, αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να διαφωνείτε. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, να λέω πάντα την άποψή μου».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια