Γιαννακόπουλος για νέα μεταγραφή: «Τι άλλο θες να σου πάρω ρε φίλε;»

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια για περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

    Μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκό , στον απόηχο της προσθήκης του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

    Απαντώντας σε ερώτηση ακόλουθου σε live μετάδοση στο Instagram για το αν θα υπάρξει και νέα μεταγραφική κίνηση, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως, κατά την άποψή του, το ρόστερ είναι ήδη υπερπλήρες. Μάλιστα, με χιουμοριστική διάθεση, έκανε και τη χαρακτηριστική αναφορά στις… θέσεις του μπάσκετ, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχει χώρος για περαιτέρω προσθήκες.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

    Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
    «Τι μεταγραφή ρε φίλε; Τι άλλο θες να σου πάρω; 6άρι, 7άρι, 8άρι; Στο μπάσκετ μέχρι 5 πάει. 19 παίκτες… ούτε ξέρω πόσους έχουμε. Συνηθίσαμε…».

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…

    Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση. Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.