Γιανναράς για «συστράτευση» – «ΕΟΚ» και «Φριντέτ» (Vid)

  Ο δημοσιογράφος του Prasinoforos.gr, Νίκος Γιανναράς, έδωσε το παρών στην συνέντευξη τύπου πραγματοποιώντας τρεις ερωτήσεις στους εκπροσώπους της ΚΑΕ.

  Καλή επιτυχία, καλή δύναμη για την καινούργια αρχή. Τρία σκέλη η ερώτηση, το πρώτο αν υπάρχει περιθώριο «συστράτευσης» κι άλλων ατόμων, μελών της Παναθηναϊκής οικογένειας, σε αυτή την προσπάθεια. Το δεύτερο, αν υπάρχουν κάποιες κατευθηντήριες γραμμές ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ και το τρίτο αν έχουμε κάποιο νεότερο σχετικά με το θέμα του Φριντέτ.

  Συστράτευση: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για τον κόσμο που θέλει να στηρίξει την προσπάθεια. Απλός κόσμος, επιχειρηματίες, αθλητές, παράγοντες. Είναι αναγκαία η στήριξή τους».

  ΕΟΚ: «Δεν θα ήθελα να το συζητήσω αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι παράγοντας. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, θα δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα και θα το στηρίξουμε».

  Φριντέτ: «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Ψάχνει να βρει ομάδα. Πήρε μια παράταση. Του έχουμε δώσει το ελεύθερο και περιμένουμε τις εξελίξεις».

  Το απόσπασμα:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »