Γιάννη, ΕΣΥ είσαι το πρόβλημα!

Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου γράφει για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και εξαπολύει επίθεση στον μοναδικό υπαίτιο αυτής τη κατάστασης που ονομάζεται Γιάννης Αλαφούζος.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσουν τι συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε στερέψει από λόγια και συναισθήματα πλέον γι’ αυτό το πράγμα που ονομάζεται «Παναθηναϊκός». Χθες ο σύλλογος γνώρισε μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες της σύγχρονης ιστορίας του από τον Άρη με 4-0 ενώ το σκορ θα μπορούσε να γράψει και μεγαλύτερο αριθμό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μία ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος, με ανύπαρκτη διοίκηση, έναν προπονητή εκτός τόπου και χρόνου και έναν τεχνικό διευθυντή που λέει στους παίχτες… «Εσείς φταίτε, όχι εμείς…», αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του 2019. Ποδοσφαιριστές χωρίς πάθος και ψυχή, χωρίς να μπορούν να διανοηθούν την αξία που έχει το «τριφύλλι» που φορούν στο στήθος κάνουν την πλάκα τους και γράφουν σελίδες με μαύρα γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.

Η ρίζα του κακού όμως ξεκινάει από την κεφαλή και ο υπαίτιος αυτής της κατάστασης έχει ονοματεπώνυμο: Γιάννης Αλαφούζος. Ο «Σωτήρας» του Παναθηναϊκού παίζει «κρυφτό» τους τελευταίους μήνες χωρίς να έχει γνωστοποιήσει στον κόσμο της προθέσεις… του ή τις προθέσεις των ανώτερων του. Το μοναδικό δεδομένο στην φάση που βρισκόμαστε είναι πως ο σύλλογος καθημερινώς σβήνει και την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία σανίδα σωτήριας με το «PAO Alive» να παραμένει στάσιμο, λογικό αν σκεφτεί κάποιος πως δεν έχει πέσει ούτε μία υπογραφή για τον Βοτανικό. Αλήθεια, τι γίνεται με το γηπεδικό; Είναι ένα θέμα που θα το αναλύσουμε σε επόμενο κείμενο.

Μοναδική εφικτή λύση επί της παρούσης είναι ο… μεγαλομέτοχος να παραδώσει το σύνολο των μετοχών στον Ερασιτέχνη για να ανασάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποχωρεί από το προσκήνιο και τον ιδιαίτερο αγαπητό Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μπαίνει μπροστά είναι πολύ πιθανό σε συνδυασμό με τις υπογραφές για τον Βοτανικό να αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον για το «PAO Alive» και να δημιουργηθεί μία αχτίδα φωτός στον ορίζοντα.

ΥΓ: Είναι ζωτικής σημασίας η οργάνωση ενός συλλαλητηρίου που θα συσπειρώσει τον κόσμο ο οποίος είναι χωρισμένος σε πολλά στρατόπεδα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...