Γιατί δυσκολεύει η επιστροφή του Βέργου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού μέσου “Las Provincias” η αναστολή, λόγω κορονοϊού, όλων των πρωταθλημάτων της Ισπανίας, συμπεριλαμβανόμενης και της Γ’ Κατηγορίας, στην οποία βρίσκεται η Χέρκουλες ομάδα του Νίκου Βέργου, με την προοπτική επανέναρξης τους τον Ιούλιο, έχει οδηγήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου σε βαθύ προβληματισμό για το μέλλον.

  Ο λόγος πως τον Ιούνιο λήγουν 8 συμβόλαια παικτών της ομάδας, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό του Έλληνα επιθετικού.

Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Ισπανία, η γενική διευθυντής της Έλτσε,  Πατρίσια  Ροντρίγκεζ, πρότεινε την περασμένη Παρασκευή την επέκταση των συμβολαίων των παικτών μέχρι το τέλος της χρονιάς, όποτε και αν είναι αυτό, ανεξάρτητα της υπάρχουσας ημερομηνίας λήξης των συμβολαίων μεταξύ παικτών και συλλόγων, ώστε να λυθεί το πρόβλημα με τα συμβόλαια που τελειώνουν, ως τις 30 Ιουνίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η  πρόταση ισχύσει, δημιουργείται αυτόματα ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό και τον Νίκο Βέργο, που βρίσκεται ήδη πίσω στην Ελλάδα και καθιστά ”μετέωρη” την επιστροφή του.

Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος 24χρονος  στράικερ  του Παναθηναϊκού, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Χέρκουλες τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου μέτρησε 6 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Πηγή: Trifilara.gr