Γιγαντιαίο κύμα… η υπόθεση Ζέκα

  zeka. pao, panathinaikos, alafouzos

  Μάτωσε την φανέλα όσο λίγοι. Το πάθος του είναι απαράμιλλο. Πρόκειται για τον καλύτερο κόφτη του ελληνικού πρωταθλήματος εδώ και τέσσερα χρόνια, που αν είχε και έφεση στο να φτιάχνει παιχνίδι, θα έκανε καριέρα σε προηγμένο πρωτάθλημα. Παρόλα, αυτά δεν κατόρθωσε να ηγηθεί μιας αξιοπρεπούς πορείας σε Ελλάδα ή Ευρώπη με την φανέλα των πράσινων (πλην του Κυπέλλου επι Αναστασίου). Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

  🔜 Η αύξηση στις ετήσιες απολαβές που ζήτησε η πλευρά του παίχτη κρίνεται παράλογη. Ο Ζέκα δεν αξίζει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Συν τοις άλλοις, το συγκεκριμένο ποσό ακούγεται ως διαστημικό στην Ελλάδα του 2017. Η Κοπεγχάγη θα επανέλθει στο θέμα “Ζέκα” με μια πρόταση που θα αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το Τριφύλλι θα βγει κερδισμένο στο οικονομικό κομμάτι (η διοίκηση απαίτησε την εισροή χρημάτων, μέσω πώλησης κάποιου παίχτη), αν σκεφτεί κανείς ότι απέκτησε τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των 370.000 ευρώ. Ωστόσο, το νόμισμα έχει πάντοτε δυο πλευρές.

  Η άλλη πλευρά αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας και την ανασταλτική δράση που θα επιφέρει η αποχώρηση του “αρχηγού”. Αγχωτική και με μεγάλο ρίσκο η εύρεση και αγορά ενός αντί – Ζέκα την τελευταία εβδομάδα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Βεβαίως… το ποσό θα δώσει την δυνατότητα απόκτησης – ίσως – και δυο παιχτών (εξτρέμ, 6άρι), αλλά οι βιαστικές μεταγραφικές κινήσεις συνήθως δεν επιφέρουν το προσδωκόμενο αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί ένα γιγαντιαίο κύμα, με το οποίο καλείται να παλέψει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και οι συνεργάτες του.

  Υ.Γ Σε καμία περίπτωση , δεν χρειάζονται τα υβριστικά σχόλια κατά του Ζέκα. “Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής” ονομάζεται. Ένας Πορτογάλος… που αγάπησε την πατρίδα μας και ξαναγεννήθηκε… Έλληνας!

  Υ.Γ 2 Ο Ζέκα είναι ακόμη παίχτης του Παναθηναϊκού, θα ηγηθεί στην ευρωπαϊκή εξόρμηση στο Σαν Μαμές απέναντι στην Μπιλμπάο και οι φίλαθλοι οφείλουν να τον στηρίξουν. Να σημειωθεί ότι η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, ή ο αποκλεισμός της Κοπεγχάγης από τους αντίστοιχους του Champions League θα αλλάξουν τα δεδομένα .

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.