Γυμναστήριο, τελειώματα και κυκλοφορία στη σημερινή προπόνηση!

  Χωρίς απρόοπτα αλλά και με απουσίες ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

  Το πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού το πρωινό της Τρίτης είχε διάρκεια σχεδόν δύο ώρες. Για περίπου μισή ώρα οι Πράσινοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ακολούθως βγήκαν στο γήπεδο, όπου έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αναλώθηκε σε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, με τον Ντάνι Πογιάτος να δίνει έμφαση σε αυτό το κομμάτι.

  Ο Αϊτόρ συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Ο Βιγιαφάνιες ακολούθησε ατομικό. Αποφόρτιση έκαναν οι Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και γυμναστήριο οι Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης. Ξεχωριστά από την ομάδα έκαναν ατομικό πρόγραμμα οι Κουρμπέλης, Διούδης, οι οποίοι θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης Covid-19 μετά το νέο κρούσμα στην εθνική Ανδρών. Απουσίασε ο Μαυρομμάτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »