Γίνε μέλος στις «πράσινες» ακαδημίες βόλεϊ!

  Ο Παναθηναϊκός αναζητά νέους αθλητές για να στελεχώσουν τις ακαδημίες βόλεϊ του συλλόγου. Μην χάνεις χρόνο…

  Αναλυτικά:

  O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι εκ των πρωτοπόρων της πετοσφαίρισης στην Ελλάδα και προχωράει στην δημιουργία νέων τμημάτων βόλεϊ που αφορά όλες τις ηλικίες.
  Πιο συγκεκριμένα το «τριφύλλι» ενημερώνει για την δημιουργία «πράσινων» ομάδων όλων των ηλικιών που αφορά αγόρια και κορίτσια από 8 ετών, αρχαρίων αλλά και ενηλίκων.

  Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6984773877 (Σοφία Αγγελάκη) και στο mail: aggelakisofia12@yahoo.gr ή στο inbox

  3 Μαρτίου δηλώνουμε συμμετοχή στα πρωταθλήματα ενηλίκων (ανδρών και γυναικών), οπότε μη χάνεις καιρό… η φανέλα με το τιμημένο τριφύλλι, σε περιμένει να την φορέσεις..!!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »