Γιοβάνοβιτς: «Εχουμε ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης»

  O προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε στις δηλώσεις του την ανάγκη που έχει η ομάδα για μεταγραφές, και πως είναι ακόμα νωρίς για να κρίνει κάποιος την εικόνα της ομάδας.

  Αισιόδοξος πως θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ έδωσε βάση και στην διαφορά του βαθμού ετοιμότητας σχετικά με τους αντιπάλους που αντιμετώπισε το «τριφύλλι».

  Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος προπονητής:

  -Για το αν το πρόβλημα στην δημιουργία είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης: 

  “Είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες και σίγουρα έχουμε ανάγκη την ποιοτική ενίσχυση, όσον αφορά μεσοεπιθετικά και ανασταλτικά”.

  -Για τα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια:

  “Ήταν παρόμοια τα φιλικά. Παίζαμε με δύο ομάδες σε πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Το ολλανδικό πρωτάθλημα ξεκινά σε δύο εβδομάδες, εμείς είμαστε στην μέση της προετοιμασίας.

  Ήταν τα πρώτα φιλικά. Οι άλλες ομάδες ήταν σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθεια τους, περιμένω όμως και είμαι σίγουρος πως στην συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ακόμη και τώρα ακολουθούμε τον ρυθμό του αντιπάλου και δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας”.

  -Για το αν αντανακλά την φιλοσοφία του, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πιέζει και περιμένει τον αντίπαλο στα μεγαλύτερα διαστήματα των παιχνιδιών:

  “Όχι δεν αντανακλά την φιλοσοφία μου. Κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, απαιτούν χρόνο. Υπάρχει και ο αντίπαλος. Ορισμένα πράγματα φαίνονται στην προπόνηση πιο εύκολα, αλλά στο παιχνίδι θέλουν χρόνο. Υπάρχουν και πράγματα που δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε.

  Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες που έχουν νέο προπονητή, να αφομοιώσουν καινούρια πράγματα. Η δουλειά στο ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Αναλύεις τα λάθη σου, τα διορθώνεις, συνεχίζεις. Δεν σταματά ποτέ αυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.