Γκαγκαλούδης: «Ευτυχώς που υπάρχει ο Ολυμπιακός και παίρνει ο Παναθηναϊκός το καθιερωμένο του διπλό»

  Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έδωσε συνέντευξη στο KingBet Basket και τους Γιώργο Συρίγο και Βασιλική Καραμούζα. Ο αρχηγός του Αμαρουσίου αναφέρθηκε στη… συνήθεια του Παναθηναϊκού να κερδίζει στο ΣΕΦ, στην περσινή σεζόν της Α2 και την ομάδα του Αμαρουσίου.

  Αρχικά, ο πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Δε θέλω να βλέπω έτσι τον Παναθηναϊκό. Φέτος πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός. Κάναμε το γνωστό «διπλάκι» στο ΣΕΦ. Πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και μας σώζει. Δεν πίστευα ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά ευτυχώς έγινε».

  Στη συνέχεια έριξε τις βολές του για τον… Αναπτυξιακό: «Φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο, αλλά ο Αναπτυξιακός δεν μας άφησε να χαρούμε λίγο παραπάνω. Επρεπε να ανέβει. Στην αρχή το θέλανε, μετά δεν το θέλανε, αλλά μετά το θέλανε».

  Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και τη διαφορά φέτος με τον Ολυμπιακό: «Η ομάδα έχει αλλάξει δεκαπέντε προπονητές. Δεν έχει κάποιους παίκτες να μείνουν κάποια χρόνια, να κάνουν έναν κορμό. Βλέπουμε ότι τώρα στηρίζεται σε έναν ελληνικό κορμό, αλλά κι αυτός δεν ξέρουμε αν θα κρατήσει, γιατί τα συμβόλαια τελειώνουν. Αυτή, νομίζω, είναι η διαφορά του φετινού Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός, μεταξύ μας, κατάφερε να χάσει στο ντέρμπι. Αλλά η διαφορά είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός δουλεύει σωστά».

  Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τα υπόλοιπα «πράσινα» τμήματα: «Κι εκεί έχουμε θέμα. Δεν υπάρχει κάπου που να μην έχουμε θέμα. Μόνο στο βόλεϊ πάμε καλά. Εκεί η ομάδα βγάζει υγεία, κάτι που στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ δεν συμβαίνει».

  Δείτε τη συνέντευξη από το 24ο λεπτό του βίντεο: