Γκόλεματς: «Με λίγα λόγια εξαιρετική η προσθήκη του Πέρι για τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του Κέντρικ Πέρι στην Τσεντεβίτα Ολίμπια και άλλοτε «πράσινος», Γιούριτσα Γκόλεματς μίλησε για το προφίλ του Κέντρικ Πέρι και τι μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σλοβενός τεχνικός:

«Ο Κέντρικ είναι ένας τρομερός άνθρωπος. Μιλάμε για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και πολύ καλό επαγγελματία. Πάντα θυμάμαι ότι στις προπονήσεις έδινε το 100% του.

Η συγκέντρωσή του στις δραστηριότητες της ομάδας ήταν μεγάλη και αφορούσε και τις προπονήσεις και τους αγώνες. Έδινε όλο του το “είναι”. Αυτό οφείλεται στο πόσο ανταγωνιστικός είναι ο χαρακτήρας του.

Ξέρετε, πρόκειται για έναν παίκτη που δυσκολεύτηκε πολύ, για να φτάσει στο επίπεδο που κατάφερε να είναι πια. Το αξίζει απόλυτα.

Τα αθλητικά του στοιχεία είναι αξιοθαύμαστα. Είναι ένας αθλητικός γκαρντ, που παράλληλα διαθέτει και αξιόπιστο σουτ στο “οπλοστάσιό” του.

Είμαι σίγουρος πως τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Κέντρικ έφτασαν σε μια σπουδαία συμφωνία, που θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Ο Πέρι είναι έτοιμος να συνεισφέρει στον Παναθηναϊκό, τόσο με τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα, όσο και με τα ατομικά του στοιχεία και τις δεξιότητές του.

Γνωρίζαμε τα προηγούμενα χρόνια και το απέδειξε και στην ομάδα μας πως είναι ασταμάτητος στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο set παιχνίδι, διαβάζοντας πολύ καλά τις φάσεις και τις αντίπαλες άμυνες. Επιπλέον, δεν δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες του και βρίσκει “χημεία” με τους συμπαίκτες του εντός των αποδυτηρίων.

Με λίγες λέξεις, θα έλεγα πως ο Πέρι θα εξελιχθεί σε μία εξαιρετική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό».