Γκράφιτι Καραγκούνη και «εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ» έφτιαξε η ΠΑΕ στο Κορωπί! (vids)

    Δύο νέα εντυπωσιακά γκράφιτι δημιούργησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

    Κάθε μέρα θα βλέπουν από εδώ και πέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο ζωντανός θρύλος του συλλόγου πλέον κοσμεί ένα από τους εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί με την μορφή γκράφιτι. Βέβαια αυτό δεν είναι το μοναδικό δημιούργημα των τελευταίων ημερών.

    Κι αυτό επειδή υπάρχει ακόμα ένα γκράφιτι το οποίο όμως θα κοσμεί πλέον εξωτερικό χώρο του προπονητικού κέντρου. Το επίσης θρυλικό «εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ» πήρε μορφή σε έναν από τους τοίχους της εγκατάστασης. Φυσικά αυτό έγινε για να τονιστεί η σπουδαία ιστορία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

    Δείτε παρακάτω τα βίντεο από τις δύο δημιουργίες:

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.