Γραμμένος για Χιμένεθ: «Έχουν γίνει πολύ χειρότερα!»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, πήρε θέση για τη συμπεριφορά και τη χειρονομία του προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Η υπόθεση του Χιμένεθ, έχει παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ:

«Γι’ αυτό είναι τα πειθαρχικά όργανα. Έχουν γίνει τέρατα και σημεία στα ελληνικά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Η δική μας παράταξη φώναζε υπέρ των τακτικών δικαστών και το πετύχαμε με τη συνδρομή της Πολιτείας. Εμείς δεν μπαίνουμε στα πόδια των πειθαρχικών οργάνων.

Υπάρχει ένα σημείο, ο ανεξάρτητος τακτικός δικαστής αν κρίνει αδέκαστα ή όχι. Κι αυτό δεν συνέβαινε παλιά. Επικεντρώνεστε στη χειρονομία ενός προπονητή. Άραγε είναι ο μοναδικός που έχει κάνει κάτι τέτοιο; Έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα στα γήπεδα. Αυτός που έχει πειθαρχικά ελεγκτέα συμπεριφορά θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα από τη στιγμή που θα οδηγηθεί εκεί. Στο παρελθόν υπήρξαν δύο μέτρα και δύο σταθμά, υπήρχε ένα αίσθημα αδικίας. Όποιος έχει παραβατική συμπεριφορά και παραπέμπεται θα τιμωρείται».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »