Γρήγορες διαδικασίες Γιαννακόπουλου για βόλεϊ και Ερασιτέχνη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στο μυαλό του ορισμένες ενέργειες για να επαναφέρει το ανδρικό βόλεϊ, αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη σε καλύτερες μέρες. 

Το θέμα του βόλεϊ δείχνει να κλείνει επιτυχώς, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει διακαή επιθυμία να επαναφέρει το τμήμα του βόλεϊ ανδρών του «τριφυλλιού» στον πρωταθλητισμό. Επίσης, έχει δώσει την εντολή για απόκτηση παικτών που θα εμπλουτίσουν την ομάδα και θα τη βοηθήσουν να κοντράρει στα ίσα τους τωρινούς πρωταγωνιστές του ανδρικού βόλεϊ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στόχος, λοιπόν, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να βοηθήσει, μέσω της προσωπικής του χρηματοδότησης, στο να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και η φετινή σεζόν, με την οριακή παραμονή, να ξεχαστεί γρήγορα.

Παράλληλα, υπάρχουν και σκέψεις για ανάληψη καθηκόντων στον Ερασιτέχνη. Βέβαια, φαίνεται ότι οι φήμες για το γηπεδικό δεν ισχύουν, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ σχεδιάζει να εξυγιάνει τον Ερασιτέχνη, ο οποίος έχει οφειλές πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, και να τον επαναφέρει στις επιτυχίες.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν εξελίξεις την ώρα που πολλά τμήματα στον Ερασιτέχνη βρίσκονται σε κρίση. Η ομάδα μπάσκετ γυναικών υποβιβάστηκε στην Α2, κάτι που συνέβη και με την ομάδα του πόλο και του βόλεϊ γυναικών.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει όλα τα στοιχεία του Ερασιτέχνη σχετικά με έσοδα, έξοδα, οφειλές και συμβάσεις. Οι συμβάσεις αυτές προβληματίζουν τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, καθώς υπάρχουν υπογραφές που δεσμεύουν τον Αθλητικό Όμιλο για πολλά χρόνια.

Πάντως, η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει τον Ερασιτέχνη αναμένεται εντός των ημερών να επισημοποιηθεί μέσα από σχετική δήλωση.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »