Γκουντάιτις: «Προσπαθούμε να δουλέψουμε τις μικρές λεπτομέρειες»

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» μίλησε για τις ήττες στην Euroleague, τον Ντουέιν Μπέικον, το παιχνίδι της Παρτίζαν, τη χημεία του ρόστερ και τα εύκολα λάθη που γίνονται στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός:

Για τις συνεχόμενες ήττες στην Euroleague: «Δεν είναι εύκολο όταν έχεις σερί από ήττες. Πάντα θέλεις να πάρει τη νίκη και ειδικά με την παρουσία του κόσμου μας, περιμένουμε να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλα τα πράγματα. Ειδικά στις μικρές λεπτομέρειες. Κάθε ματς ήταν διαφορετικό. Στο ένα ήταν τα ριμπάουντ, στο άλλο η άμυνα. Πάντα έτσι συμβαίνει στο μπάσκετ. Επίσης προσθέσαμε και κάποια κομμάτια στο ρόστερ, κάτι που θα μας βοηθήσει ενόψει και του αγώνα με την Παρτίζαν».

Για τον Μπέικον: «Τον έχω δει μόνο σε δύο προπονήσεις. Μπορώ να πω ότι είναι υπερταλαντούχος παίκτης. Τον είχαμε δει πέρυσι στην Euroleague και μπορώ να πω ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να μας βοηθήσει. Αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς».

Για την Παρτίζαν: «Η Παρτίζαν παίζει physical μπάσκετ, άμυνα με αλλαγές, αλλά έτσι είναι και όλα τα ματς στην Euroleague. Γνωρίζω παίκτες που παίξαμε αντίπαλοι όπως ο Λεζόρ ή ο Λεντέι, ωστόσο στην Euroleague κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Κάθε βράδυ είναι σκληρό στη διοργάνωση».

Για τη χημεία: «Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ως ομάδα. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα. Αυτό είναι το κλειδί προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι κάνουμε καλή δουλειά μέχρι στιγμής».

Για τα εύκολα λάθη: «Παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαστε νέα ομάδα. Και αυτό αποτελεί ένα από τα κλειδιά για τη συνέχεια. Είναι σαν το σάντουιτς. Βάζεις το ένα πράγμα, το άλλο πράγμα, προσθέτεις και άλλο και κάπως έτσι φτιάχνεις κάτι μεγάλο. Γι’ αυτό και πρέπει να δουλεύουμε και να δουλεύουμε».