Η αντίδραση των παικτών για την αποχώρηση Μπόλονι και το μέλλον του Ντρεοσί

  Ο Λάζλο Μπόλονι και ο άμεσος συνεργάτης του, Σεργκέι Κουζνέτσοφ, είναι γνωστό ότι δεν ήταν και τα πιο αγαπητά πρόσωπα στο Κορωπί και οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού δείχνουν αυτό ακριβώς. Ποιό το μέλλον του Αθλητικού Διευθυντή των «πρασίνων» μετα την απόλυση του Ρουμάνου τεχνικού;

  Από το βράδυ της Δευτέρας(10/5), ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, με την ομάδα να τελειώνει τη σεζόν με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο. Το «τριφύλλι» δε θα κατέβει αδιάφορο σε αυτά τα παιχνίδια, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν το 2/2, έτσι ώστε να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί μια πιθανή αφαίρεση βαθμών του Άρη.

  Από εκεί και πέρα, δύο είναι τα ενδιαφέροντα πράγματα στις τάξεις του «τριφυλλιού». Το πως αντέδρασαν οι παίκτες της ομάδας στην είδη της αποχώρησης του Μπόλονι και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πιέρ Ντρεοσί, τον οποίο έφερε στην ομάδα ο Ρουμάνος προπονητής.

  Όσον αφορά τους παίκτες, ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως η συντριπτική τους πλειοψηφία δεν είχαν την καλύτερη επικοινωνία και σχέση με τον Μπόλονι και τον Κουζνέτσοφ για μια σειρά από περιστατικά που είχαν συμβεί σε προπονήσεις και σε αγώνες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκόυ περίμεναν αυτό να γίνει πολύ νωρίτερα, καθώς όπως τόνιζαν «έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας αλλά τόσο καιρό παίζουμε μόνοι μας, δεν είχαμε πλάνο, δεν ξέραμε τι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο όταν είχαμε την μπάλα, δεν δουλεύουμε ποτέ στην επίθεση και τώρα που φεύγει είναι αργά για την ομάδα».

  Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το gazzetta.gr, πιθανότατα μέχρι το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν δημόσιες τοποθετήσεις από τους ποδοσφαιριστές για όσα συνέβαιναν στην καθημερινότητα του συλλόγου επί των ημερών του Μπόλονι.

  Στα του Ντρεοσί τώρα. Το τελευταίο διάστημα είχε κάνει πίσω στην εισήγηση του να παραμείνει ο Μπόλονι και τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα από την έκβαση της χρονιάς. Έχει προτείνει κάποιους προπονητές στην ομάδα για την επόμενη ημέρα, ωστόσο το θέμα του προπονητή θα αναλάβει προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

  Ο Γάλλος θα συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τα σχέδια τους για τη νέα σεζόν και θα αποφασίσει το αν μπορεί να «κολλήσει» με το πλάνο της νέας σεζόν ή αν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.