Η αντιμετώπιση στο συμβόλαιο του Παππά από τον ίδιο, κρίνει και το μέλλον του

  Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε εχθές το εξής: «Ζητούν το 80% του συμβολαίου τους, ενώ δούλεψαν το 65%», δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τους «πράσινους» και τον Απρίλιο, τη στιγμή που κάθε αγωνιστική δράση είχε διακοπεί από το χρονικό διάστημα 10-15 Μαρτίου.

  Πέντε παίκτες του «τριφυλλιού» δεν είναι μέλη της ELPA (Ένωση παικτών της Euroleague) που βάσει της συμφωνίας θα πληρωθούν το 80% ή 85%, και ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Παππάς.

  Μία τέτοια κίνηση λοιπόν από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, θα κρίνει και το μέλλον του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό, καθώς η αντιμετώπιση του 30χρονου γκαρντ στο θέμα του συμβολαίου της φετινής σεζόν, θα είναι αυτό που θα «δείξει τον δρόμο» σε μεγάλο βαθμό, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

  Ο Έλληνας γκαρντ δείχνει να αναγνωρίζει τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τον κορονοϊό και με το συναίσθημα, που πάντα παίζει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις του, θα κληθεί να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας για το παρόν και το μέλλον του στην ομάδα.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »