Η αποκάλυψη Τριαντόπουλου για Χεζόνια – Διαμαντίδη στην Βαρκελώνη το 2011!

Ο Τάκης Τριαντόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε πως ο Μάριο Χεζόνια το 2011, είχε εντολή να βλέπει τις κινήσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη, στους αγώνες του Final Four και να μαθαίνει.

H απόκτηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό έφερε στο φως της δημοσιότητας μία ενδιαφέρουσα ιστορία, την οποία αποκάλυψε ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Ο 16χρονος τότε Μάριο Χεζόνια ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα και ο προπονητής του του είχε δώσει την εντολή να βλέπει τις κινήσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη και να μαθαίνει.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού:

«Στο final4 του 2011 ήμουν στην Βαρκελώνη ως στέλεχος της DPG Media. Κάναμε μάλιστα τότε κάτι πολύ πρωτοποριακό για την εποχή, στείλαμε οδικώς το Βαν από την Αθήνα στην Βαρκελώνη και καλύψαμε την διοργάνωση με live streaming! Εκεί βέβαια βρισκόταν ο Δημητρης Διαμαντιδης ως παίκτης (το σήκωσε!!!) ο Φραγκισκος Αλβερτης με πόστο στον πάγκο και ο νεαρός τότε Μάριο Χεζονια ( κέρδισε με την ομάδα του το next generation tournament) και είχε εντολή από τον προπονητή του να παρακολουθεί τι κάνει το νούμερο 13 του Παναθηναϊκού και να μαθαίνει!!! Ποιος θα φανταζόταν ότι δέκα χρόνια μετά θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ εγώ ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο Δημητρης και ο Φραγκισκος ως γενικοί διευθυντές και ο Μάριο ως παίκτης της ομάδας, ερχόμενος από το NBA!!

Η ζωή είναι απρόβλεπτη!!!» αναφέρει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στη δημοσίευσή του.