Η Άρση Βαρών έκοψε την πίτα!

    Χθες (5/2) το τμήμα της Άρσης Βαρών του Παναθηναϊκού είχε οργανώσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος. Το συγκεκριμένο γεγονός έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο του τμήματος και η επιτυχία ήταν αρκετά μεγάλη.

    Η κοπή της πίτας για το νέο έτος στο τμήμα της Άρσης Βαρών στον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε και μάλιστα είχε και απόλυτη επιτυχία. Αθλητές αλλά και φανς κάθε ηλικίας του αθλήματος, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Άρσης Βαρών για την κοπή της πίτας. Να αναφέρουμε ότι εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι την πίτα έκοψε ο έφορος του τμήματος Παναγιώτης Ροδίτης με τον προπονητή Κώστα Σαλπιγγίδη.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.