Η διορία για να δηλώσει μεταγραφές στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς

  Ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό που οφείλει να αποκτήσει παίκτες άμεσα ώστε να τους έχει διαθέσιμους στο πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν!

  Ο χρόνος δεν κυλά υπέρ του Παναθηναϊκού όσον αφορά τα μεταγραφικά. 

  Καταρχήν, διότι και να αποκτηθούν τώρα παίκτες, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το έχουν χάσει και κατ’ επέκταση αυτού, δεν θα είναι στον βαθμό ετοιμότητας που χρειάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 25 Ιουλίου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, παρόλο που οι αντίπαλοι του «τριφυλλιού» για την πρώιμη αυτή φάση δεν αποτελούν φόβητρο.

  Ο Παναθηναϊκός οφείλει να δηλώσει το ρόστερ για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς μέχρι τις 18 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως για να έχει διαθέσιμη κάποια μεταγραφή, πρέπει να την πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες.

  «Ανεβαίνει για Ιωαννίδη η Μπολόνια – Σε λίγες ημέρες εξελίξεις»!

  Μετά και το «φιάσκο» με Ρεμπότσο, ο χρόνος αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά την «πράσινη» ΠΑΕ, που έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στο ιδιαίτερα βασικό κομμάτι των μεταγραφών.

  Πάντως λογικά, η θέση του αριστερού μπακ, για την οποία έχει καταβληθεί τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, θα καλυφθεί πριν το πέρας της προθεσμίας και ο παίκτης θα μπορέσει να δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια