Η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι των «αιωνίων»!

Μέσω επιστολής προς τον Μέλο Περέιρα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή , Ματίας Γκεστράνιους , στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, στην επιστολή αναφέρεται και η συστηματική πίεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού προς τη διαιτησία, όσον αφορά τις αποφάσεις που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Να υπενθυμίσουμε και την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητώντας επιτακτικά από την πολιτεία, την εξυγίανση των φαινομένων βίας κατά των διατητών.

Αναλυτικά στην επιστολή τονίζονται τα εξής:
Α) Η μεγάλη πρόοδος της διαιτησίας με τη χρήση του VAR, τα επιμορφωτικά σεμινάρια και τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.
Β) Ο Παναθηναϊκός στήριξε και στηρίζει όλο αυτό το εγχείρημα υπό την εποπτεία UEFA/FIFA.
Γ) Παρατηρήθηκαν εξωθεσμικές πιέσεις από αρκετές ομάδες για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δ) Το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός άσκησε συστηματική πίεση προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή τη διαιτησία, κάτι που πιθανώς επηρέασε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο ντέρμπι και είχε ως συνέπεια να αδικηθεί ο Παναθηναϊκός.
Ε) Είναι επιτακτική η ανάγκη να θωρακιστεί η διαιτησία από τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν το ίδιον κέρδος. Στην προσπάθεια αυτή ο Παναθηναϊκός θα είναι σύμμαχος.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.