Η… επιστροφή του Ζαγαρίτη!

  Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει ξεχαστεί είναι αυτή του Βασίλη Ζαγαρίτη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με την Πάρμα.

  Τον Ιανουάριο του 2021, ο Βασίλης Ζαγαρίτης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρο του εξωτερικού, παίρνοντας μεταγραφή στην ιταλική Πάρμα.

  Έκτοτε, αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα, αλλά όχι με ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής. Φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια, ενώ συνολικά μετράει περίπου 1.000 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Πάρμα. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και δύσκολα θα ανανεωθεί, καθώς ακόμη και ο ίδιος επεξεργάζεται την επιστροφή του στη χώρα μας.

  Τότε επιστρέφει ο Ιωαννίδης!

  Το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αριστερό μπακ και ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι μία βασική προτεραιότητα, που θα προσέθετε ποιότητα στο αριστερό άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού». Ανεξάρτητα από το αν αποκτηθεί ο 28χρονος μπακ της Νόριτς, η περίπτωση του Ζαγαρίτη είναι ιδιαίτερα ελκυστική για back up, εφόσον και ο ίδιος μπει σε αντίστοιχη νοοτροπία με αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη, που επέστρεψε και έγινε σημαντικό μέλος της ομάδας.

  Ειδικότερα, σε μία θέση που δεδομένα θα χρησιμοποιηθεί με μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αποτελεί ευκαιρία η επιστροφή του στην Ελλάδα για την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια