Η φιλανθρωπία και το μήνυμα του Εσιέν (pic)

Ο Μάικλ Εσιέν μπορεί να μην αποδίδει μέσα στο γήπεδο τα αναμενόμενα, ωστόσο έξω από αυτό φαίνεται να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, καθώς δείχνει πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι μέσω των φιλανθρωπιών που κάνει.

Κακά τα ψέματα ο Γκανέζος σταρ είναι από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Είναι τιμή μας να έρχονται τέτοιοι αθλητές στην Ελλάδα, ακόμα κι αν μερικές φορές δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Ωστόσο ο Μάικλ Εσιέν έδειξε ότι έχει και μεγάλη καρδιά, κάνοντας μια φιλανθρωπία και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, μάζευε καπάκια από μπουκάλια, για να βοηθήσει τους ανάπηρους στην κοινωνία μας που το έχουν ανάγκη. Αναλυτικότερα χίλια από αυτά τα καπάκια είναι ικανά να αγοράσουν ένα αναπηρικό καροτσάκι, ενώ στο τέλος έδωσε και το δικό του μήνυμα, το οποίο ήταν να μην πετάμε αλλά να μαζεύουμε τα καπάκια.

Αναλυτικά τι έγραψε:

«Ένωσα τις δυνάμεις μου με τον φίλο μου τον Απόστολο για να συγκεντρώσουμε αυτά τα πλαστικά καπάκια από μπουκάλια. Χίλια από αυτά αγοράζουν ένα αναπηρικό αμαξίδιο για ένα άτομο με ειδικές ανάγκες. Φροντίστε να μην πετάτε τα δικά σας, αλλά να τα μαζεύετε για να βοηθήσετε κάποιον που το έχει ανάγκη. Ας βοηθήσουμε όλοι μας τους ανάπηρους στην κοινωνία μας. Σας ευχαριστώ».

Δείτε την εικόνα:

Screenshot_4

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...