Η Ίντερ ενημέρωσε τον Βαγιαννίδη ότι θα κάνει πρόταση!

Σήμερα το πρωί η Ίντερ έστειλε έγγραφο με το οποίο του κάνει γνωστό ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Η Ίντερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης, ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού έλαβε σήμερα ένα έγγραφο στο οποίο του γνωστοποιείται από την Ίντερ ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Προφανώς πρόκειται για μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο 18χρονος δεξιός αμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά με το «τριφύλλι» για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου αλλά αυτό «πάγωσε» λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, κάτι που πλέον αποδείχθηκε…

Το ενδιαφέρον της Ίντερ είναι πιθανό να αλλάξει πολλά για την υπόθεση της παραμονής του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό καθώς μπροστά του πλέον εμφανίζεται μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Θεωρείται πιθανό μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα να υπάρξει και μια αντίστοιχη γνωστοποίηση στους «πράσινους» από τους «νερατζούρι» για το ενδιαφέρον της.

Πηγή: ΣΠΟΡ FM 94,6