Η Κίνα καλεί τον Καρέλη

Την περίπτωση του Νίκου Καρέλη φαίνεται να εξετάζει Κινέζικος σύλλογος με πληροφορίες να κάνουν λόγο πως είναι διατεθειμένος να προσφέρει κοντά στα 15 εκατομμύρια για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού.

Όλο και περισσότερες ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξη του Καρέλη στα γήπεδα του Βελγίου. Μάλιστα, αυτή την φορά ένας Κινέζικος σύλλογος σκέφτεται να προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Γκενκ για να τον κάνει δικό του.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός διατηρεί το 17% της μεταπώλησης του διεθνή Έλληνα, με αποτέλεσμα να βγαίνει κερδισμένος από μία τέτοια συμφωνία.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί μία τέτοια μεταγραφή, οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...