Η κρούση της Αλ Σαϊλίγια στον Μακέντα και το μήνυμα του Ρόκα

Πως συνδέεται Μακέντα, Ανσιριφάρντ, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και η ομάδα από το Κατάρ; Δείτε παρακάτω.

Μερικές φορές στην ζωή ο κόσμος είναι πολύ μικρός, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Και πιστέψτε μας είναι πιο μικρός από όσο φαντάζεται κανείς.

Δύο συμφωνίες (μία μεταγραφή και μια επέκταση συμβολαίου) καθώς και μια προσφορά υπήρξαν άρρηκτα συνδεδεμένες σχετικά με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες.

Η πλήρη ανατροπή σκηνικού με τον Μακέντα, από εκεί που ήταν στην βιτρίνα των πωλήσεων, στην ανανέωση του συμβολαίου του κάτω από άκρα μυστικότητα έφερε εξελίξεις προς Ντόχα μεριά και πιο συγκεκριμένα στο στρατόπεδο της Αλ Σαϊλίγια.

Ποια είναι η Αλ Σαϊλίγια; η πρώην ομάδα του Καρίμ Ανσαριφάρντ από την οποία ο Ιρανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος προ ολίγων ημερών ανοίγοντας έτσι διάπλατα της πόρτες για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Όπως ήταν λογικά η ομάδα από την Ντόχα έψαχνε τον «αντι – Ανσαριφάρντ» έχοντας ως κύριο στόχο τον Μακέντα και όχι μόνο…

Ο Τσάβι Ρόκα, λοιπόν, έλαβε μια κρούση για τον Ιταλό στράικερ από εκπρόσωπο της Αλ Σαϊλίγια που περιλάμβανε προσφορά ύψους 700.000 ευρώ για την απόκτηση του Μακέντα.

Με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να απαντάει πως «ο Μακέντα δεν πωλείται» το μεσημέρι της Πέμπτης (27/8).

Βλέπετε πιο πριν η Παναθηναϊκός είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ιταλό στραίκερ να παραμένει κάτοικος Κορωπίου μέχρι το 2023.