Η μείωση εσόδων εξαιτίας του κορονοϊού

  Από τον κορoνοϊό έχει επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο γενικά και ο κάθε σύλλογος ειδικά. Στο τριφύλλι έχουν κάνει ήδη έναν υπολογισμό και η μείωση των εσόδων αναμένεται δραματική τόσο την τρέχουσα όσο και για τη νέα.

  Τηλεοπτικό συμβόλαιο: οι πράσινοι φαίνεται ότι θα μείνουν στη Nova, μιας και δεν θα την αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει την ίδια συμφωνία που είχε πέρυσι.

  Εισιτήρια: Αυτή η απώλεια αναμένεται να υπάρχει σίγουρα και το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν, μιας και ο κόσμος θα φοβάται να πάει μαζικά στα γήπεδα και φυσικά δεν θα αποτελεί προτεραιότητα, το να αγοράσει εισιτήριο.

  Χορηγοί: Η πανδημία είναι δεδομένο ότι θα τους επηρεάσει και δεν είναι απίθανο πολλές είτε να κλείσουν είτε να βάλουν πάγο στη συνεργασία τους με το τριφύλλι, όπως με κάθε ομάδα.

  Πωλήσεις: Η αγορά θα αλλάξει μετά τον κορονοϊό και η οικονομική κρίση θα πλήξει και τις αγορές και τις πωλήσεις παικτών. Άρα ο Παναθηναϊκός ακόμα και αν πάει σε μία η δύο πωλήσεις παικτών το καλοκαίρι θα υπολογίζει σε λιγότερα έσοδα από ότι αρχικά υπολόγιζε.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα, στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν ότι η ζημιά θα ανέλθει περί τα 3 εκ. ευρώ από τον κορονοϊό και τη μείωση εσόδων.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »